Ilustrație
La alegerile parlamentare își exercită dreptul de vot în afara țării doar cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate

DESCARCĂ BULETINUL DE VOT PENTRU:

Verifică dacă plicul tău a ajuns în termenul legal

Introduceţi ambele cuvinte din imaginea alăturată, separate de un spaţiu.

Alegător în străinătate la o secție de votare

Termenul limită de înscriere
în Registrul electoral ca alegător în străinătate la o secție de votare este de 21 septembrie 2020.

Până la acest termen au mai rămas:

Zile
Ore
Minute
Votare la secție

Cereri primite până în acest moment:

3939

Prin înregistrarea ca alegător în străinătate, cetățeanul român cu drept de vot care are domiciliul sau reședința în străinătate, solicită organizarea unei secții de votare în localitatea și statul unde vrea să voteze.

ATENȚIE !!! Prin completarea acestui chestionar, cetățeanul român cu domiciliu sau reședința în străinătate își exprimă dorința să voteze în străinătate la alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2020, urmând să fie RADIAT pentru acest scrutin din lista electorală permanentă din România și înscris în lista electorală permanentă din străinătate.

Alegător în străinătate prin corespondență

Termenul limită de înscriere
în Registrul electoral ca alegător în străinătate prin corespondență este de 22 octombrie 2020.

Până la acest termen au mai rămas:

Zile
Ore
Minute
Votare prin corespondență

Cereri primite până în acest moment:

39244

Prin înregistrarea ca alegător prin corespondență, cetățeanul român cu drept de vot, care locuiește în străinătate și deține documente valabile de ședere din partea statului respectiv, solicită transmiterea prin poștă a documentelor de vot la adresa sa de corespondență.

ATENȚIE !!! Prin completarea acestui chestionar, cetățeanul român cu domiciliul sau reședința în străinătate își exprimă dorința să voteze prin corespondență la alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2020, urmând să fie RADIAT pentru acest scrutin din lista electorală permanentă din România și înscris în lista electorală permanentă pentru votul prin corespondență.

Pentru vizualizarea, editarea sau anularea unei cereri, vă rugăm Click aici